top of page

Het behalen van je rijbewijs is vaak een dure investering, het is echter een uitgave waar je de rest van je leven voordeel van hebt. Je wordt door het bezit van een autorijbewijs mobieler, onafhankelijker, zelfstandiger, je kunt er gebruik van maken voor je werk/carriere, vakantie etc.

Bij de keuze voor een autorijschool, kijk je daarom niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit, want je wil natuurlijk op een verantwoorde en veilige manier deel gaan nemen aan het verkeer.

De lessen

Je bepaalt zelf je eigen tempo van het aantal rijlessen per week. De eerste les is altijd een gratis proefles van een uur. Er wordt dan gekeken naar en geadviseerd over je capaciteiten en welk lespakket verstandig zou zijn.

Daarna wordt geadviseerd om per keer 1,5 uur te rijden, dit kan eventueel meerdere malen per week. Aan de hand van je vorderingen wordt bepaald wanneer een tussentijdse toets (TTT) , of een examen wordt aangevraagd. Bij een TTT wordt je door een examinator verteld wat je al goed beheerst en ook waar nog extra aandacht aan besteed moet worden.

Bij de TTT kun je voor de bijzondere verrichtingen vrijstelling verkrijgen voor het examen. Je begrijpt dat een TTT daarom verstandig is om te laten afnemen.

bottom of page