AUTORIJSCHOOL W.A. VAN DER MEULEN

VOOR VEILIG SLAGEN 


Het behalen  van je rijbewijs is vaak een dure investering, het is echter een uitgave waar je de rest van je leven voordeel van hebt. Je wordt door het bezit van een autorijbewijs mobieler, onafhankelijker, zelfstandiger, je kunt er gebruik van maken voor je werk/carriere, vakantie etc.
Bij de keuze voor een autorijschool moet je dus niet alleen kijken naar de prijs maar ook naar de kwaliteit, want je wilt natuurlijk op een verantwoorde en veilige manier deel gaan nemen aan het verkeer.

De lessen

Je bepaald zelf je eigen tempo van het aantal rijlessen per week. De eerste les is altijd een gratis proefles van een uur. Er wordt dan gekeken naar en geadviseerd over je capaciteiten en welk lespakket verstandig zou zijn.

Daarna wordt geadviseerd om per keer 1,5 uur te rijden, dit kan natuurlijk meerdere malen per week. Aan de hand van je vorderingen wordt bepaald wanneer een tussentijdse toets (TTT) of een examen wordt aangevraagd. Bij een TTT zul je zien wat je al goed beheerst en ook waar nog extra aandacht aan besteed moet worden.

Bij de TTT kun je voor de bijzondere verrichtingen vrijstelling verkrijgen voor het examen. Je begrijpt dat een TTT daarom verstandig is om te laten afnemen.